Silkeborg-Voel tabte trods god indsats

Trods en stribe skadede spillere kæmpede hjemmeholdet godt, men måtte strække gevær i anden halvleg, da kræfterne slap op

7. april 2021, 20.09

Natasja Andreasen - stort set på banen hele kampen. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel viste efter to store nederlag til henholdsvis Team Esbjerg og Herning-Ikast endelig gejst og vilje, da København til slutspillets tredje kamp kom på besøg i Jysk Arena, hvor gæsterne dog vandt 26-29 efter 14-14 ved pausen.

Der gik fire minutter, inden hjemmeholdet fik scoret det første mål, da holdets eneste venstre fløj, Maja Munch Laursen scorede til 1-4, efter en voldsom åbning fra gæsterne.

Ved 1-5 tog træner Jakob Andreasen en timeout, og det ændrede hjemmeholdets gejst og attitude, og pludselig virkede hjemmeholdets forsvar vanvittigt godt.

Holdet fik kæmpet sig op på 8-6, men gæsterne svarede igen - udlignede og bragte sig foran, da Silkeborg-Voel måtte undvære Sofie Bæk Andersen i angrebet.

I de minutter hun sad udenfor efter at have vrikket over på venstre ankel, fik hjemmeholdet ikke scoret, og pludselig var gæsterne foran 9-12.

Hjemmeholdet var dog ikke til at ryste og kæmpede sig op til halvlegsresultatet 14-14 godt hjulpet på vej af, at gæsterne kastede forbi et tomt mål to gang - og en tredje gang var Natasja Adreasen hurtig i ben og opfattelse og reddede det sidste skud inden pausen.

Men med få muligheder for udskiftninger på grund af de mange skader i Voel-truppen, kørte hjemmeholdet træt i anden halvleg, hvilket blev mere og mere tydeligt omkring midten af halvlegen.

Forsvaret var nogenlunde med, men angrebsspillet led mere og mere under trætheden, og alt for mange tekniske fejl sneg sig ind på holdet.

Der var dog muligheder i slutfasen med spil syv mod seks, men første brændte Maja Munch Laursen i fri position og derefter Julie Jensen et straffekast ved 24-27, og så var det kun et spørgsmål om størrelsen på københavnernes sejr.

Nederlaget til Silkeborg-Voel kan dog ikke ændre den kendsgerning, at holdet kæmpede den berømte legemsdel ud af bukserne, og trods nederlaget kunne holdet denne gang være indsatsen bekendt.