De radikales snæversynethed

22. oktober 2020, 12.45

FLYGTNINGE Så er Andreas Steenberg (R) igen ude med ( ja ikke dannebrog ) flagene for at fejre vores store åbenhed med flere kvoteflygtninge, gratis danskundervisning og flere pædagoger/lærere til vel især de områder, hvor integrationen halter.

Et sådant sted kunne jo være i Silkeborg omkring Lupinvej og Resedavej som også blev nævnt i den forgangne uge. Med et lille smil på læben læser jeg en leder af Hans Krabbe.

Han skriver 3. december omkring videoovervågning. I lederen står der, at der har været problemer i flere år omkring sikkerheden i disse områder. Sjovt at du kan komme frem til flere år.

For to måneder siden havde du en kollega, som gav Rasmus Paludan skylden for disse optrin. Den gang svarede jeg også på jeres leder, men fik desværre aldrig svar. Det har I så gjort nu. Nok ikke Paludans skyld det hele!

Den 2. december er der en artikel som fortæller, at man desværre kun mangler at få 27 i job for at komme af ghettolisten. Det jeg savner i sådan en artikel er det beløb, som er blevet tilført for at prøve at få områderne af listen.

Og hvad med de folk som er i job. Ganske som beskrevet i forrige uge er vi mennesker på kort uddannelse jo også gode nok. Men igen må I gerne grave lidt dybere og fortælle hvor mange af dem i jobs, der reelt har et job, hvor de forsørger dem selv og bidrager til det danske fællesskab.

Tror I dybt fra hjertet, at det bliver nemmere at få flere i jobs ved at kontanthjælp/integrationsydelse bliver forhøjet, når I kigger på lønnen til de jobs som vi gerne vil have besat? Eksempelvis social- og sundhedshjælper. Hvor tror I alle de radikales nye borgere flytter hen?

Tror ikke det bliver til Sejs-Svejbæk eller søgrund ( trods oversvømmelse) ved Gudenåen. Ghettoen vil bestå med Østergaard og hans - undskyld ordet - disciple ved hans side