Hæv niveauet, Konradsen

8. juli 2020, 12.13

SØTORVET Der har længe været stille om Steen Konradsen i disse spalter, men nu er han dukket op til overfladen igen, åbenbart efter en længere personlig tænkepause.

Først skrev han et læserbrev forleden på vegne af den der forening, som han er eneste talsmand for. Her var han helt afdæmpet. Der var bare et eller andet med, at han og hans forening ikke var så meget for byfortætning. Men ellers helt fredsommeligt.

Men i tirsdagens udgave af Midtjyllands Avis rullede han sig ud, dog ikke på vegne af foreningen. Men hvem kan adskille de to afsendere, når skribenten er den samme. I dagens avis er det den private Konradsen, der udtaler sig - tilsyneladende. Og ærlig talt, Steen Konradsen, kan du ikke gøre det lidt bedre, og måske hæve dit niveau en anelse?

Når man har fulgt dine skriverier gennem de senere år, er det velkendt, at du ikke bryder dig om formanden for plan- og trafikudvalget.

Faktisk har du et ret stort antal gange svinet Hans Okholm til, så det tydeligt fremgår, at efter din mening har Hans Okholm to store fejl: Alt hvad han siger og alt hvad han gør. Okholm skal med alle midler mistænkeliggøres

Ærlig talt, Konradsen: jeg tror ikke, du scorer mange point med den facon. Det gider folk. simpelthen ikke høre og se på. Og det fremmer i hvert fald ikke debatten om Silkeborgs udvikling.

Læs Steen Konradsens indlæg her
Søtorvet: Åh ja selvfølgelig hr. Okholm