Læge, forsker og iværksætter

Martin Vesterby er blevet tilknyttet Universitetsklinik for Innovative Patientforløb på Regionshospitalet Silkeborg

8. april 2021, 11.15

Martin Vesterby bor i Virklund.

JOBNYT: Diagnostisk Centers Universitetsklinik for Innovative Patientforløb på Regionshospitalet Silkeborg har indgået aftale om samarbejde med Martin Vesterby.

Martin Vesterby er ud over at være læge og forsker i høj grad også iværksætter inden for så forskellige områder som logistikstyringssystem til operationsgange, animeret patientinformation og Stauning Whisky, og har senest gjort sig bemærket med en ny metode til at trække det maksimale antal vacciner op af glassene med corona-vaccine.

På universitetsklinikken i Silkeborg skal Martin Vesterby blandt andet bidrage med et insisterende fokus på, at klinikkens forskning skal kunne bruges ude i virkeligheden og dække et reelt behov, ligesom han med sit omfattende netværk vil kunne bidrage til at udvide klinikkens samarbejde med danske og udenlandske hospitaler og virksomheder.

Martin Vesterby lægger ikke skjul på, at den nye opgave i Silkeborg ligger hans hjerte nær på flere måder.

- Jeg glæder mig virkelig til at se på, hvordan patientforløb kan tænkes helt frem til patientens dagligstue, så vi får alle dele med - også efter at patienten er udskrevet fra hospitalet og er hjemme igen. Det er jo hele ånden i Diagnostisk Center og dét, forskning, innovation og projekter skal støtte op om. Samtidig har jeg selv slidt mine første læge-træsko op i Silkeborg og har arbejdet på hospitalet, så jeg er virkelig stolt over, at være blevet inviteret ind i arbejdet, fortæller Martin Vesterby. MTL

Indlæser debat...