Værktøjstyve på spil: To indbrud i firmabilen på to måneder

Favrskov Kommune er ramt af en bølge af indbrud i varebiler, og for Marianne og Carsten Jensen ramte uheldet to gange, da de først i februar og igen i påsken havde indbrud i deres firmabil. Østjyllands Politi kalder det organiseret kriminalitet med udspring i Østeuropa

22. oktober 2020, 10.25

Efter første indbrud i februar fik Carsten Jensen en ny firmabil udstyret med armerede døre, hvilket det gule klistermærke advarer om. Det stoppede imidlertid ikke værktøjstyvene i at prøve lykken igen i påsken.

SVENSTRUP En ulykke kommer sjældent alene, og for Marianne og Carsten Jensen fra Svenstrup udenfor Hammel bød foråret på to indbrud i firmabilen på bare to måneder.

Carsten Jensen er ansat hos Frede Andersen VVS, et VVS-firma fra Aarhus, og det var i firmaets varebil, at indbrudene fandt sted.

En stor del af erhvervslivet i Favrskov Kommune har i år haft indbrud i deres firmabiler, hvor særligt Hammel, Hinnerup og Hadsten er hårdt ramt, og Marianne og Carsten Jensen er blot nogle af dem, der har mærket tendensen på egen krop.

Kom ud af det blå...