Tidligere SIF-manager stopper i Hobro

Peter Sørensen har valgt at trække sig som cheftræner i 1. divisionsklubben

26. februar 2021, 09.32

Peter Sørensen stopper i Hobro. Foto: Claus Birch / Ritzau Scanpix

FODBOLD Den tidligere SIF-træner Peter Sørensen trækker sig som cheftræner for superliganedrykkeren Hobro, der ligger nummer otte i 1. Division.

Det meddeler klubben fredag formiddag.

- Jeg har haft et par gode år i Hobro IK, og kommer til at savne klubben og alle de gode mennesker, som er i klubben. Siden efterårssæsonens afslutning har jeg haft nogle tiltagende tanker om, hvorvidt jeg er den rette til den mission, som Hobro IK nu står over for, siger Peter Sørensen og uddyber:

- Klubben har valgt at satse mere på at opbygge sin talentafdeling, og det er som alle ved en langsigtet proces. En proces, der nok passer bedre på en anden cheftræner end jeg selv, der har mere erfaring med at arbejde med en allerede etableret talentafdeling og bringe disse spilere det sidste stykke vej op til det højeste niveau.

- Samtidig er vi efter de første par kampe i foråret ikke i en position, hvor vi realistisk set spiller med om op- eller nedrykning, og derfor er tidspunktet godt til et trænerskifte, hvor en anden cheftræner kan få tid til at sætte sit eget præg på tingene, siger Peter Sørensen,

Hobro-formand Peter Christensen fortæller, at klubben nu er på jagt efter ny træner. I første omgang overtager assistenttræner Michael Kryger jobbet.

- Det er sjældent at en skilsmisse sker i gensidig enighed og harmoni, men det er tilfældet her. Vi har forståelse for Peters bevæggrunde, lige som Peter har det for klubbens. Vi er allerede nu på jagt efter en ny cheftræner, og i den forbindelse holder vi alle muligheder åbne, siger formanden.