Hovedsponsorer sørger for gratis adgang til SIF-gyser

Jysk har købt samtlige billetter til søndagens uhyre vigtige hjemmekamp mod Lyngby

Udgivet:09. maj 2023, 12.26

Læsetid:1 minut

SIF-holdet har hårdt brug for point mod Lyngby. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Michael Helligsø
Sportsjournalist

5 måneder siden

FODBOLD Silkeborg IF har hårdt brug for point i Superligaen, hvor klubben pludselig er blevet indblandet i nedrykningsstriden.

Derfor har klubbens hovedsponsor, JYSK, valgt at købe samtlige tribunebilletter til den kommende Superliga-kamp mod Lyngby på Jysk Park, hvor der dermed er gratis adgang for tilskuerne.

- Vi håber, at dette initiativ kan give en fyldt Jysk Park og fuld opbakning til SIF på søndag. Der er brug for alle mand i øjeblikket, og vi vil gerne give holdets fans mulighed for at komme til kampen og vise deres støtte. Det kan forhåbentlig give holdet det rygstød, det har brug for i øjeblikket, siger Jan Bøgh, der er president og CEO hos Jysk.

SIF-direktør Kent Madsen sætter stor pris på tiltaget.

- Vi er meget glade for dette flotte initiativ fra Jysk, som gør, at vi kan få så mange mennesker som overhovedet muligt på stadion søndag. Vi lægger ikke skjul på, at vi har brug for opbakningen i den periode, vi er inde i netop nu. Her har Jysk, ved at tilbyde gratis billetter, sørget for, at spillerne får endnu flottere rammer til kampen, siger Kent Madsen.

Klubben oplyser, at sæsonkortholdere og abonnenter naturligvis har adgang på deres sædvanlige plads på stadion, og at der maksimalt kan trækkes fire billetter pr. bruger.