Efter afværget konkurs: Spillertrup vil indsamle 300.000 kroner

Udgivet:19. oktober 2022, 08.48

Læsetid:1 minut

Spillerne i Silkeborg-Voel vil samle 300.000 kroner ind for at hjælpe klubben. Foto: Martin Ballund

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD - Vi har sat overliggeren højt - vi vil indsamle 300.000 kroner på tre uger.

Sådan lyder det i en meddelelse fra spillertruppen i Silkeborg-Voel. Klubben meldte lørdag ud, at den undgår en konkurs.

- Vi har været igennem nogle følelsesmæssigt voldsomme uger - fra chokket over de manglende millioner til følelsen af den fantastiske opbakning og ikke mindst lørdagens positive udmelding.

- Der har været meget mediedækning og mange spørgsmål samtidig med træning og kampe, der skulle spilles, og vi har haft følelsen af, at vi kunne tabe det hele på gulvet. Det har været en rutsjetur, men nu, hvor konkurs heldigvis ikke længere er et tema, er det vores tur til at yde et bidrag - til at gøre noget for den gode klub og den gode arbejdsplads, som Silkeborg-Voel KFUM er for os, lyder det fra spillertruppen.

Spillerne understreger, at de er meget taknemmelige for den opbakning, der har reddet klubben, og nu er målet at samle flere penge ind for at styrke grundlaget for et stærkt kvindeligahold i fremtiden.

- Vi er alle blevet enige om at samle penge ind, så vi kan opnå et stærkt fundament og sikre, at vi på kort og langt sigt har et slagkraftigt hold, lyder det i meddelelsen fra spillertruppen.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere