SIF forlænger med lovende forsvarsspiller

18-årige Alexander Buschs kontrakt med SIF løber nu frem til sommeren 2026

Udgivet:19. januar 2022, 09.58

Læsetid:1 minut

Alexander Busch er fremtidens mand i SIF. Foto: SIF

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD Silkeborg IF har forlænget aftalen med en af klubbens mest talentfulde forsvarsspillere.

18-årige Alexander Busch, der kommer fra Resenbro, har skrevet under på en ny aftale, der gælder helt frem til sommeren 2026.

- Vi ser masser af perspektiver i Alexander Busch, som trods sine kun 18 år allerede har været i aktion på førsteholdet ved flere lejligheder. Vi ser ham som en kommende førsteholdsspiller, der er duelstærk, godt bygget og udstyret med en stærk mentalitet, siger sportschef Jesper Stüker.

- Han har været hele vejen igennem vores eget system, og han har arbejdet hårdt for at komme hertil - vi er derfor rigtig glade for at have forlænget aftalen med ham, fortsætter han.

Den centrale forsvarsspiller fik debut for SIF i foråret 2021 og har i alt optrådt fire gange for førsteholdet. I slutningen af oktober fik han superligadebut i 6-0-sejren over Sønderjyske.

Han glæder sig over den nye kontrakt.

- Det er dejligt, at tingene er faldet på plads, så jeg kan fortsætte min udvikling her i SIF. Jeg føler, at jeg bygger lidt på hver eneste dag i et godt og udviklende træningsmiljø, og det er helt klart målet, at jeg vil presse mere og mere på for at få flere Superliga-kampe under bæltet.

- Jeg har været en del af Silkeborg IF i det meste af mit liv og er glad for, at jeg stadig kan kalde mig SIFer i en årrække fremover, siger Alexander Busch.