Helle og alle vejene til Silkeborg

Den lokale portrætfotograf Helle Ejskjær er klar med sin jubilæumsudstilling, som skildrer Silkeborgs mangfoldighed i 40 portrætter

Udgivet:08. juni 2019, 19.01

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG/BALLE Arbejdet har været længe undervejs, men nu er 52-årige Helle Ejskjær fra Balle klar med sin jubilæumsudstilling, der portrætterer 40 forskellige nationaliteter og ditto antal forskellige veje til Silkeborg.

Det har været berigende for Helle Ejskjær, der via sit kamera er kommet helt tæt på de medvirkende og deres historier, der rummer alt fra krig til kærlighed.

- Det har været meget rørende og givende, at så mange har åbnet op. Alle har været imødekommende og begejstrede for projektet. Jeg er imponeret over, hvor tæt jeg er kommet på dem i den korte tid, jeg har været sammen med dem, siger Helle Ejskjær.

- Hvis du skulle lære dem at kende som venner, så havde det måske taget længere tid, inden de havde åbnet op for deres historier, for de er jo meget personlige, siger hun.

I alt bor 141 nationaliteter i Silkeborg Kommune, men det lykkedes ikke at finde frem til dem alle.

Undervejs har Helle Ejskjær samarbejdet med Midtjyllands Avis, som løbende bringer billeder og tekster af de medvirkende mennesker.

25 år som selvstændig...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind