Stor ros til Henrik Fjeldgaard

12. oktober 2020, 13.19

SYGEHUSSAGEN Det var utroligt befriende at læse indlægget med Henrik Fjeldgaard i MJA lørdag morgen.

Han har nu, som mange af os andre også fået nok af kaos og usikkerhed på hospitalerne og hos de praktiserende læger. De aner efterhånden ikke længere, hvordan de skal visitere patienter med mulige symptomer fra lungerne.

Regionen og sygehusledelsen har ganske korrekt mistet kontrollen, og har ikke formået at kommunikere noget som helst brugbart ud. Regionen har stædigt og aggressivt fastholdt en afvisende holdning til brugen af lavdosis CT.

Jeg tror næsten alle i dette samfund, undtagen regionen og sygehusledelsen, efterhånden har fattet at lavdosis CT er fremtiden.

Det er selvfølgelig en stor kamel at sluge for regionen samt sygehusledelsen, at de dygtige medarbejdere, de har skaffet sig af med, alligevel havde ret og var med til at redde menneskeliv. Her tænkes bl.a. på overlægerne Ulrich Fredberg samt Mahican Gielen.

De bliver dog nødt til at sluge kamelen, da det ellers i fremtiden vil gå kraftigt ud over patientsikkerheden.

Læs også
Fjeldgaard om lavdosis CT-sagen: Regionen har mistet kontrollen
+Abonnement

Så derfor stor ros Henrik Fjeldgaard, der ligeledes også skal have ros for sit arbejde i forbindelse med etableringen af et covid-19 testcenter i Silkeborg. Bedre sent end aldrig. Det er lige før, det er ærgerligt, at Fjeld-gaard ikke genopstiller til regionsrådet, efter han nu igen deltager som handlekraftig politiker.