Tidligere SIF-spiller udlejes til polsk klub

Jens Martin Gammelby skal i resten af 2022 spille for Miedz Legnica, der kæmper for oprykning til den bedste polske række

Udgivet:21. januar 2022, 11.24

Læsetid:1 minut

Jens Martin Gammelby er her i aktion mod sin tidligere klub SIF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD Karrieren har ikke ligefrem kørt på skinner, siden Jens Martin Gammelby i sommeren 2018 blev solgt fra Silkeborg IF til Brøndby.

Her har den nu 26-årige back- og kantspiller ikke formået at bide sig fast som stamspiller, og i sidste sæson blev han derfor udlejet til Lyngby.

Nu skal Jens Martin Gammelby så ud på et nyt lejemål. Denne gang går turen til Polen, hvor han skal spille hos Miedz Legnica i den næstbedste polske række i resten af 2022.

- Jens Martin har været i Brøndby IF en del år, og senest i efteråret fik Jens Martin en del spilletid, hvor han leverede nogle gode kampe for os, siger Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Nu skal Jens Martin ud at prøve kræfter med en ny klub og gerne få mere spilletid, end vi kan tilbyde ham for øjeblikket, og der er Miedz Legnica en rigtig god mulighed for Jens Martin og os.

- Aftalen løber til udgangen af året, men vi har mulighed for at hente Jens Martin hjem til sommer. Lige nu gælder det om for Jens Martin at få lært klubben og de nye holdkammerater at kende, og så er jeg sikker på, at han får et godt og givtigt ophold dernede, siger Carsten V. Jensen.

Miedz Legnica ligger lige nu nummer et i den næstbedste række i Polen.

- Jeg ser frem til at prøve mig selv af i en ny liga og nye omgivelser, og her er Miedz Legnica en spændende klub, som går et rigtig spændende forår i møde, hvor jeg ser frem til at bidrage på banen, siger Jens Martin Gammelby.