Podcast: Kaffepausen taler ud med Kim Dyrholm

Læn dig tilbage, skænk en kop kaffe og nyd over en times snak om Silkeborg

Udgivet:20. oktober 2018, 14.50

Læsetid:1 minut

En af kaffe-drengene Jens Thastum (t.v) sammen med Kim Dyrholm, der om nogen har holdninger til udviklingen i Silkeborg. Han har gennem flere år været en ivrig debattør om blandt andet infrastruktur.

PODCAST Efter en særlig udgave til Folkemødet i Silkeborg er Kaffepausen tilbage.

I denne uges program har vi besøg af Silkeborgs helt egen infrastruktur-connoisseur Kim Dyrholm, der også er for at stå bag hjemmesiden Visionsilkeborg.dk.

Over kaffen kommer Kim Dyrholm ind på emner, som strækker sig vidt. Vi skal naturligvis omkring Vestre Søbad, som på tragisk vis brændte ned natten til torsdag.

I den forbindelse vender vi også den nøgenhed, som tilsyneladende er blevet en menneskeret på alle byens badestrande mellem klokken 6.00 og 9.00.

Vi vender også »Silkeborgs Bedste«, diskuterer Okkels som spisested, og så kommer Kim med en super idé til at dyrke lokalområderne i Silkeborgs fællesskab. Ja og så kommer vi vel ikke udenom et besøg hos Silkeborgs Europa-korrespondent Peter Sørensen. Det kommer vi nok igen.

Dagens snippert er hjemmelavet og økologisk.

Kaffepausen består af består af Peter Green, Jens Thastum og Christian Grønbo. Kaffepausen står selv for indholdet i podcasten.

Lyt med herunder!