Dengang computeren var til deling

Kendt ansigt i Galtens bankverden stopper efter 42 år

5. december 2019, 11.45

Hanne Krone - stopper efter 42 år i Nordea.

EFTERLØN: Et kendt ansigt i Galtens pengeverden, bankrådgiver Hanne Krone, Nordea på Torvet, har besluttet at gå på efterløn - og det kan man vel ikke fortænke hende i efter mere end 42 år i bankverdenen.

Hanne Krone begyndte som bankelev i Hadsten Bank, og som nyudlært bankassistent begyndte hun i 1977 i banken på hjørnet af Torvet og Nørregade i Galten. Dengang hed den Andelsbanken, siden Unibank og de seneste mange år Nordea.

Edb var så småt indført, men da Hanne begyndte, var skrivemaskinen stadig det primære arbejdsredskab - hver medarbejder havde sådan én, mens computeren var til deling.

Siden er meget ændret, men Hanne Krone har gennem alle årene sat stor pris på sit arbejde - ikke mindst kontakten til kunderne. Hun har arbejdet på Torvet i Galten i de fleste af de mange år - dog afbrudt af 15 år, hvor hun var tilknyttet Nordeas filial i Skanderborg.

I eftermiddag siger hun farvel til kunder og samarbejdspartnere og ser frem til mere tid med gemalen, Poul Erik Harbo, der også havde et langt arbejdsliv i Norda. Fritiden bruger de to gerne på familien, rejser og golf. sinn

Læs også