Nålene går i arv: Søn tager over efter kendt akupunktør

Poul Bech, som har drevet akupunktør-klinik i Hammel i 35 år, har overdraget forretningen til sønnen, Morten Lopdrup Bech, der går i farens fodspor og nu driver i alt fire klinikker

Udgivet:14. maj 2019, 15.05

Læsetid:3 minutter

HAMMEL Poul Bech er et navn, som vækker genklang i akupunktur-kredse.

Den i dag 61-årige Hammel-bo, har haft akupunktur-klinik i Hammel siden 1983. Gennem mere end 35 år har han rundhåndet delt ud af »nålenes magi« og fulgt akupunkturen fra den alternative behandlings kontroversielle udgangspunkt ind i varmen som en bredt accepteret behandlingform, der også benyttes i det offentlige sundhedssystem.

Poul Bech, der omkring årtusindskiftet blev kendt i bredere kredse i forbindelse med et voldsomt røveri i hans hjem, byggede i løbet af sin karriere afdelinger op i Aarhus, Odense og ikke mindst Hammel-klinikken, som stadig er den største. Til sammen har det i mange år udgjort en af Europas største akupunktur-klinikker, som nu altså kommer på andre hænder.

Skulle være helt sikker...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her