Dorthe og Dario kommer til Ans

15. februar er der igen Dansk Slager Parade i Ans Idræts- og Kulturcenter

28. november 2019, 19.24

Dario Campeotto kommer til Ans.

ANS Den 15. februar næste år kommer Dansk Slager Parade til Ans Idræts- og Kulturcenter.

Det sker med hele to ikoner på plakaten - og selv om han fyldte 80 sidste år, og hun væltede Berlin helt tilbage i 1968, så er det stadig den samme elektricitet, der fylder koncertsalene, når de går på scenen.

Dario Campeotto blev verdensberømt i hele Danmark, da han i 1961 væltede Fredericia Teater ved at indtage en suveræn 1. plads med »Angelique« i Dansk Melodi Grand Prix.

Publikum kan glæde sig til at Dorthe Kollo vender tilbage til scenen i Dansk Slager Parade efter en pause på hele 13 år.

Havde det ikke været for grandprixet i Berlin i 1968, så havde vi aldrig oplevet Dorthe Kollos beretning om Peter fra Skanderborg, for så havde Thøger Olesen ikke haft »Wärst du doch im Düsseldorf geblieben« som model til »Gid du var i Skanderborg«.

Ud over de to består teamet af Lise Haavik, Anders Tind fra fenders, og Anna Novik, som på næsten magisk vis via TV har fundet vej ind i de danske stuer. Det har i mange år været Klaus & Servants, der udover at fyre nogle af deres egne hits af bakker alle solisterne op, og det er en tradition, der ikke er lavet om på.

Dorthe Kollo går comeback næste år i Dansk Slager Parade.