Endnu en Silkeborg-advokat med møderet for landsretterne

10. september 2019, 12.30

Nicolas Mikkelsen er 30 år. Han bor i Ry sammen med sin kæreste og lille søn.

JOBNYT: Advokat Nicolas Mikkelsen, der er ansat ved advokatpartnerselskabet Brockstedt-Kaalund i Silkeborg, har bestået sin prøvesag og kan nu bære titlen advokat med møderet for landsretterne.

Nicolas Mikkelsen er en del af Brockstedt-Kaalunds insolvensteam. Han beskæftiger sig primært med insolvensret og retssager inden for erhvervsretten.

Han har gennem de seneste år været med til at behandle et stort antal landbrugskonkurser, og han har hjulpet banker og realkreditinstitutter med administration og salg af landbrugsejendomme efter hjemkøb på tvangsauktion.

Derudover beskæftiger Nicolas Mikkelsen sig med tvangsauktioner samt overdragelse af fast ejendom.

- Det betyder meget for Brockstedt-Kaalund, at der nu er en advokat mere i huset, der kan hjælpe kontorets kunder, hvis der er sager, der skal føres for landsretterne. Nicolas er meget professionel, grundig og samvittighedsfuld - både i relation til retssager og bobehandling, siger advokat og partner Johnny H. Madsen.

Nicolas Mikkelsen kommer oprindeligt fra Aalborg men har siden 2017 boet i Ry. Han og kæresten Cathrine har sønnen Arthur på syv måneder.

Derudover går fritiden gerne med fodbold, rejser eller en god bog, der både kan være en krimi eller faglitteratur. mtl