Jyske Bank lukker Silkeborg-afdeling

Opdateret Afdelingen i Alderslyst bliver slået sammen med hjemstedet på Vestergade. På 33 år er seks afdelinger i Silkeborg blevet til en

12. januar 2021, 17.21

Alderlyst-banken lukker nu.

SILKEBORG Jyske Bank har valgt at lukke cirka 20 filialer i den kommende tid, og det rammer nu Alderslyst-afdelingen i Silkeborg. Den bliver lukket 12. februar, og aktiviteterne flytter til hjemstedet på Vestergade.

Lukningen betyder ikke afskedigelser. Alle medarbejdere og kunder flyttes til Vestergade.

Sammenlægningen er et led i Jyske Banks plan om at samle kundebetjeningen i færre og større afdelinger over hele landet. Banken oplyste tilbage i august, at den skærer 150-200 stillinger væk frem til august i år, og samtidig bliver hver femte af bankens 98 afdelinger lukket.

Læs også
Jyske Bank vil skære 150-200 medarbejdere - og lukke afdelinger

- Vores kunders adfærd ændrer sig, og flere og flere klarer deres daglige økonomi med vores digitale selvbetjeningsløsninger. Samtidig er antallet af online-møder stærkt stigende. Derfor er der ikke brug for vores fysiske tilstedeværelse på samme måde som før, siger Afdelingsdirektør Thomas Feder.

Han anerkender, at situationen i Silkeborg kan føles lidt speciel, fordi det er bankens hjemby. For 33 år siden var der Jyske Bank-seks afdelinger i Silkeborg-området. Det var i Virklund, Sejs, Århusbakken, i Egeparken, Alderslyst og Vestergade. Fra 12. februar er der en tilbage.

- Derfor vil jeg gerne understrege, at selvom vi nu samler kræfterne i én stor Silkeborg-afdeling, er vores interesse for og engagement i Silkeborg bestemt ikke blevet mindre, siger Thomas Feder.

Læs også
Jyske Bank har klaret sig langt bedre end ventet