SIF vandt første test uden at imponere

Frederik Carstensen blev dobbelt målscorer i 3-0-sejren over 2. divisionsklubben Middelfart

Udgivet:22. januar 2022, 12.45

Læsetid:1 minut

Frederik Carstensen scorede til 2-0 og 3-0 i sejren over Middelfart. Foto: Martin Ballund

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD Silkeborg IF fik den ventede sejr, da klubben lørdag spillede årets første træningskamp.

Hjemme på Jysk Park vandt SIF uden at imponere med 3-0 over Middelfart, der til daglig frister en tilværelse i bunden af 2. division.

Alle tre mål blev scoret før pausen.

Efter at de fynske gæster havde været nærgående i et par tilfælde ved Lester Hayes og Jonas Villemoes kom SIF foran i det 16. minut, da Søren Tengstedt resolut sparkede bolden i kassen med venstrebenet fra kanten af feltet.

Omkring den halve time brændte Nicolai Vallys to store chancer for at bringe SIF yderligere foran, mens Rasmus Carstensen havde et særdeles kompetent langskud.

Det var i stedet sidstnævntes lillebror Frederik Carstensen, der i det 38. minut gjorde det til 2-0. Frontløberen blev spillet fri til venstre for målet, og på kanten af offside sparkede han bolden tørt i nettet.

Kort før pausen blev unge Frederik Carstensen dobbelt målscorer efter et smukt SIF-opspil. Anders Dahl og Anders Klynge kombinerede flot, og inde foran mål skulle Frederik Carstensen blot sætte foden på.

I pausen skiftede SIF ud på hele otte pladser, og anden halvleg blev noget af en ørkenvandring. Middelfart stod noget mere kompakt, og et langsomt spillende hjemmehold kom ikke frem til de store muligheder.

Halvlegens højdepunkt var et fremragende langskud af gæsternes Jacob Linnet, der hamrede bolden på overligeren.

SIF gav spilletid til flere U19-spillere i opgøret, mens holdet var uden navne som Mads Kaalund, Gustav Dahl, Pelle Mattsson, Stefán Teitur Thórdarson og Alexander Busch.