Ny salgsdirektør fra Skanderborg

7. juli 2020, 12.30

- Mine medarbejdes trivsel er alfa og omega, både for dem selv, men også for virksomheden. Og smil hos medarbejderne smitter af på kunderne, siger Dennis Kjær, der er ny salgsdirektør for liv og pension i Topdanmark. Foto: Topdanmark

JOBNYT: Dennis Kjær, 50 år, Skanderborg, tiltrådte pr. 1. juli jobbet som salgsdirektør for liv & pension i Topdanmark Livsforsikring.

Han kommer fra et job som salgsdirektør for Topdanmark Livsforsikring i Jylland og på Fyn.

Det vigtigste for Topdanmarks nye salgsdirektør, der betjener ca. 200.000 pensionskunder, er at fortsætte og videreudbygge Topdanmarks samarbejde med kunder, mæglere og partnere.

- Jeg har altid været passioneret omkring mit arbejde og at gøre mit ypperste hver dag. Det gør, at jeg om aftenen, når jeg falder til ro, kan se tilbage og tænke: »Fedt, jeg gjorde mit bedste for kunderne og dermed for Topdanmark«. Jeg ser frem til opgaven med at lede Topdanmarks samlede liv- og pensionssalg, herunder samarbejdet med medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Topdanmark Liv er stærk på partnerskaber, og det kan vi bruge på nye måder, for eksempel med flere distributionskanaler og dermed nå nye kundegrupper, siger Dennis Kjær.

Privat bor Dennis Kjær i Skanderborg, han er gift og har tre voksne børn. Han er oprindelig uddannet på Forsikringsakademiet, suppleret med flere strategi- og lederuddannelser.

MTL