EM til Silkeborg i 2020

Silkeborg bliver næste år værtsby for EM i adventure race

Udgivet:26. februar 2019, 04.45

Læsetid:3 minutter

Silkeborg I september 2020 skal Silkeborg være værtsby for EM i Adventure Race. Det er kulminationen på en længere proces, eftersom arrangementet har været på tegnebrættet i et halvt år.

En af idemændene er direktør i outdoorfirmaet Nordisk, Erik Møller. Firmaet hører til på Papirfabrikken i Silkeborg, og det var derfor oplagt for ham at få et EM til byen. Nordisk er hovedpartner på begivenheden sammen med Silkeborg Orienteringsklub, Radisson Blu, Visit Silkeborg, Racing Denmark og Silkeborg Kommune.

Erik Møller har en del erfaring med planlægningen af Adventure Race. Siden 2015 har Nordisk været medarrangør af YACS (Yeti Adventure Challenge Silkeborg), hvor deltagere kan vælge mellem tre sværhedsgrader af løbet. Samtidig var Silkeborg i 2018 inkluderet i den europæiske løbskalender Adventure Race Euro Series.

- Vi har vist, at vi med YACS har holdt det største adventure race i Danmark og også et af de største i Europa, fortæller Erik Møller.

Koster to millioner...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Sport

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere