Flere midtjyder ramt af mail-nedbrud

Midtjyske fibermail-brugere kan være berørt af en stort mail-forstyrrelse hos Jubii

Udgivet:11. januar 2019, 13.47

Læsetid:2 minutter

SILKEBORG Et ukendt antal midtjyder er ramt af den mail-forstyrrelse, der netop nu finder sted hos Jubii. 27.861 fibermail-kontoer var for halvandet år siden tilknyttet midtjyske kunder hos Energi Midt (i dag Eniig), men mail-kontoerne er alle i dag overført til Jubii.

En af dem, der tidligere havde fibermail hos Energi Midt, og som fortsatte som kunde hos Jubii efter flytningen, er Ole Toft fra Silkeborg. Han er rigtig træt af nedbruddet, der kører på femte dag.

- Det er et kæmpe problem, for vi kan ikke vide, om vi går glip af en vigtig mail. Og vi ved heller ikke, om dem vi sender til, modtager vores mails. Det er grotesk, at det skal vare så lang tid, siger Ole Toft, hvis problemer med mailen løste sig fredag eftermiddag, hvor han så kunne gå i gang med at læse 50 mails, der kom ind på en gang - og som han skulle have set i løbet af ugen.

Jubii beklager...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere