Ny privatkunderådgiver i Jutlander Bank i Galten

Rikke Koerstz Dothkjær fra Skovby glæder sig over den tætte relation, hun får til kunderne

16. april 2021, 11.15

- Velkommen til Jutlander Bank i Galten, siger afdelingsdirektør Morten Greve her til Rikke Koerstz Dothkjær - på den corona-rigtige måde.

JOBNYT: 35-årige Rikke Koerstz Dothkjær er tiltrådt som privatkunderådgiver i Jutlander Banks afdeling i Galten.

Hun kommer fra en stilling som pensionskonsulent i AP Pension. Oven i sin solide pensionsuddannelse har hun også en uddannelse som formuerådgiver.

Om skiftet til Jutlander Bank siger hun:

- Jeg brænder for at opbygge en relation til mine kunder og vil gerne følge dem gennem længere tid i de forskellige faser af deres liv. Det kommer jeg til i Jutlander Bank. I mit tidligere job stoppede relationen til kunden, når han eller hun skiftede arbejde. Så jeg glæder mig til at lære en masse nye kunder at kende, siger Rikke Dothkjær.

Hun er oprindeligt sproglig student, men begyndte derefter på den et-årige HH-uddannelse.

- Og så fandt jeg ud af, at det var sjovere at beskæftige sig med tal, end det jeg oprindeligt havde planlagt, fortæller hun.

I 2007 blev hun ansat som finanselev i AP Pension i København, hvor hun fortsatte som administrativ medarbejder frem til 2012. Herefter fik hun rådgiveropgaver i APs afdeling i Aarhus, hvor hun også har haft ansvar for at vedligeholde firmaaftaler.

Privat bor Rikke Koerstz Dothkjær i Skovby med sin mand, Jimmy, deres to børn, Oskar og Alma på 1 og 5 år, og sin bonusdatter, Maia på 10 år.

Familien har i øvrigt netop anskaffet sig en campingvogn som skal på landevejene i år. MTL

Indlæser debat...