Thorningegnen samler sig om venskaber

Lokal arbejdsgruppe satser på fællesskab og vil gerne markedsføre kommunens nordvestligste hjørne som et godt sted at være. Det bruger man en hel uge på

Udgivet:27. maj 2019, 09.18

Læsetid:2 minutter

THORNING Der flytter flere folk til Silkeborg, til Ans, til Kjellerup. Men i Thorning skoledistrikt oplever man, at der er en lille nedgang i antallet af indbyggere.

Det er en af grundene til, at en arbejdsgruppe i skoledistriktet - der samtidig er det område, som Blicheregnens Lokalråd dækker - nu er gået sammen om en hel uge, hvor man satser på at vise fællesskabet frem fra Vium-Hvam i nord og over Thorning i midten til Gråmose i syd.

Det er en uge, der kaldes »Venskab gør stærk«. Og den handler blandt andet om, hvordan man undgår mobning.

Arbejdsgruppen har fået den kendte danser, Silas Holst til at komme forbi i dag. Her skal han holde foredrag i Thorning Hallen for alle, der har lyst til at komme forbi. Og det er gratis at komme ind. Silkeborg Kommune har nemlig givet tilskud til arrangementet.

Silas Holst skal fortælle om, hvordan han selv blev mobbet og hvordan man undgår selv at blive mobbet. For børn skal absolut ikke finde sig i mobning, siger han.

Mandag, torsdag og onsdag formiddag i uge 22 er der fællessang og kaffe i henholdsvis Thorning Sognehus (mandag), Vium-Hvam Kulturhus (tirsdag) og Gråmose Beboerhus (onsdag).

BSV-spillere...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Kjellerup

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere