Politikere og lovbrud

13. januar 2022, 12.47

MORAL Kære Bente Lysgaard Mikkelsen, synes du det er ok, at du bruger ord i dit indlæg, der i den grad udstiller folk, du er uenig med. Du taler om mink-sagen og taler i sprog der klinger grimt. Som en hvis person i USA har og gør uendelig, og det er der ikke kommet noget godt ud af, udover at dele landet i to dele og at demokratiet tager skade.

Ups kære blå medlemmer, skal jeg nævne andre sager, hvor I var totalt tavse. Irak-krigen med 38 døde unge mennesker, blå regering ville ikke undersøge, om jura var ok

John Johnsen

Du burde være for god til det. Du er sikkert ikke rød men derimod meget blå, og på den blå fløj kniber det med moralen, der siger, at ingen er dømt før der falder dom, og som du måske ved, er der nedsat en kommission der skal dømme i denne sag.

Stort set alle i blå blok kører rundt i denne sag for at samle lidt stemmer. Du burde være fair overfor dig selv, når du nævner Inger Støjberg og hendes lovbrud, Hørte vi din stemme, nej du var tavs som alle i blå blok. Og var der ikke kommet en anden regering, var hun sikkert ikke dømt.

Ups kære blå medlemmer, skal jeg nævne andre sager, hvor I var totalt tavse. Irak-krigen med 38 døde unge mennesker, blå regering ville ikke undersøge, om jura var ok.

En anden sag, der ikke var så god for blå blok, var stemmeafgivningen ved Venstres opstilling i Nordkredsen, der er noget. der halter, nogen må vide, hvem der har lavet rod/snyd. Men vi får nok aldrig noget at vide.

Hørte vi noget fra dig i ovennævnte sager. ..

Når du er så klog og kan dømme andre, burde du så ikke dømme i ovennævnte sager?

Læs også
Mink-sagen er en langt større skandale

Til slut skriver du: »Hvem tør betro nøglerne til statsministeriet til en socialdemokratisk ledet regering. Jeg gør ikke.« Vil det sige, at det er ok at give nøglerne til en blå ledet regering med deres tavshed om Inger Støjberg lovbrud og om krigen i Irak, som ingen fik lov til at undersøge. Eller alle I der kører i minksagen og som kommer med ikke saglige udsagn. Skulle rød regering have lavet noget, der er ulovligt i minksagen, bliver de dømt.

Til da tie jeres mund til der falder en dom, det ville klæde jer.

Indlæser debat