Kære Regatta-bestyrelse

Udgivet:20. september 2022, 10.40

Læsetid:1 minut

Af Per Thorsted Frivillig i Riverboat

REGATTA Nu var jeg næsten klar over, at I ikke ville svare på mit spørgsmål i sidste læserbrev og det er jo håbløst at sende en mail. Så derfor endnu et læserbrev.

Problemet er, at jeres leverandører, samarbejdspartner, sponsorer, frivillige og så videre ringer til mig. De vil selvfølgelig gerne vide, hvad der sker. Jeg undrer mig meget over, at I ikke vil snakke med dem.

Sådan behandler man da ikke alle dem, som ydede en kæmpe indsats for jer og for byen - uanset om man skylder dem penge eller ej.

Hvordan vil I have, at jeg skal kunne sige noget positivt om Regattaen, når I ikke melder noget ud.

Før Regattaen var I jo verdensmester i at få det her til at fungere, men her efter festen, hvor det hele er væltet og pengene er væk, bliver alle mødt med tavshed. I tager ikke telefonen - svarer ikke på mails.

Jeg kan ikke forestille mig, at I i jeres civile erhverv lader være med at svare på telefonopkald eller mail. Det er vel ikke sådan, at man driver forretning - eller er det?

Et par spørgsmål som kommer igen og igen: Hvor er pengene henne? Blev der solgt billetter nok til koncerterne? Med tavshed vinder man ingen respekt... I ved vel godt, at med alt det her rod, sættes kulturen her i byen under pres?

De aftaler vi andre skal lave med leverandører, sponsorer, kommune og så videre fremadrettet, har lige pludselig fået en anden vinkel.

Så: Johanne Errboe, Mads Rugholm, Pernille Kvorning, Stinus Errboe, Vicky Flinta, Rasmus Munch, kom venligst ud af jeres flyverskjul og svar alle de her folk.

I kunne jo eventuelt gå sammen med Midtjyllands Avis om en udtalelse. I burde have en nemmere tilgang til avisen end andre.

Indlæser debat