Vælgermøde med fokus på handicappedes forhold

Danske Handicap-organisationer laver vælgermøde i Inside den 1. november

17. oktober 2017, 10.42

Grethe Villadsen (S) er en af kandidaterne ved vælgermødet om handicappedes forhold.

HAMMEL Ni af de 10 politiske partier, som stiller op til byrådsvalget i Favrskov, vil være repræsenteret, når Danske Handicaporganisationer i Favrskov onsdag den 1. november arrangerer vælgermøde i Kulturhuset Inside i Hammel.

Vælgermødet skal sætte fokus på forholdene for mennesker med handicap i Favrskov Kommune.

Ni kandidater i panelet

Det ni mand store panel af byrådskandidater til valget den 21. november kommer til at bestå af byrådsmedlem Grethe Villadsen (S), Torben Christensen (R), Knud Schøler (K), Søren Frandsen (SF), Bo Berger (LA), byrådsmedlem Niels Kallehave (DF), byrådsmedlem Flemming Nørgaard (V), byrådsmedlem Peder Meyhoff (EL) og Jørgen Thiele (Å).

Til at styre debatten har DH Favrskov fået fat i direktør i Silkeborg Boligselskab og tidligere folketingsmedlem Rene Skau Bjørnsson.

Hver kandidat får som indledning til mødet tre minutter til et oplæg, inden debatten gives fri.

På forhånd har DH Favrskov bedt kandidaterne forholde sig til fire spørgsmål.

Det er for det første, hvordan kandidaten vil få flere mennesker med handicap i job, for det andet hvordan kandidaten vil arbejde for, at Favrskov laver færre fejl i afgørelser på socialområdet, for det tredje hvordan kandidaten vil sikre, at Favrksov lever op til forpligtelserne om at inkludere i folkeskolen og endelig for det fjerde at fortælle om kandidatens ambition for handicapområdet.

Vælgermødet er åben for alle interesserede.