Da Bjerget sprang ind på scenen

Igen i 2018 var Ry godt med i de lokale og landsdækkende medier

Udgivet:29. december 2018, 13.00

Læsetid:3 minutter

RY Ry har været en del i landsmedierne i det seneste par år.

Der har Ry-sagen medvirket til igen i år - mere om det senere. Men derudover var Himmelbjerget en uventet flittig gæst i såvel de trykte som de elektroniske medier hen over den forgangne knastørre sommer. Det skyldtes, som vi husker, at en Ry-borger i den grad så sig sur på den helhedsplan, som byrådet i forsommeren vedtog for Bjerget.

»Mængden af fantasiforladte, oversælgende buzzwords og tidstypisk øregejl er nærmest lammende«, skrev 46-årige Anders Hougaard i et skarpt indlæg mod den plan, kommunen havde købt hos et aarhusiansk arkitektfirma. Det startede en sand mediestorm i den stille sommertid. Selv Kristeligt Dagblad var med, om end der manglede lidt i research'en, da avisen fik placeret den kendte bakketop ØST for Ry...

Den varmeste sommer i mands minde gav masser af liv ved områdets strande. Blågrønalgerne var naturligvis også rigtig godt med i det varme vejr, men der blev dog ikke udstedt badeforbud.

De lune aftener var perfekte kulisser til de traditionsrige havnekoncerter, der trak usædvanligt mange tilhørere. Søndag 22. juli satte rekord - her spillede The Grand High Band for ikke færre end 1200 tilskuere.

Hed debat om høje huse

- Ishøj Strand?...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind