Man har et standpunkt, til man har en ny sang

»Menneskebarnet« ser - udover sin deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix - frem til at optræde med »Erobreren« i Bakkehuset til foråret

Udgivet:26. januar 2018, 08.14

Læsetid:5 minutter

Ikast Man har et standpunkt, til man har en ny sang.

Med dette lettere omskrevne citat af tidligere statsminister Jens Otto Krag, forklarer Ditte Marie Agergaard Kristensen, hvorfor hun først takkede nej til at deltage i Dansk Melodi Grand Prix 2018, og derefter ja, tak.

- Jeg blev spurgt, om det kunne være interessant for mig at deltage igen. Jeg svarede »umiddelbart nej«. »Det kapitel er ovre, og man skal stoppe, mens legen er god«. Men da jeg så hørte sangen, jeg fik tilbudt, var jeg nødt til at sige ja, fortæller Ditte Marie, som først efterfølgende fik at vide, at sangen »Riot« var skrevet af Lise Cabble, der tidligere vundet Dansk Melodi Grand Prix tre gange, nemlig med »Fra Mols til Skagen«, »New Tomorrow«, og den senere Eurovision-vinder »Only Teardrops«.

- Det var helt specielt. Jeg har jo altid kæmpet MOD Lise, siger Ditte Marie, der to gange tidligere har deltaget i popkonkurrencen. Første gang med Le Freak i 2011. Det var med nummeret »25 Hours A Day«, der blev nummer tre. Året efter indtog hun så Grand Prix-scenen på egen hånd med sangen »Overflow«. Den fik en fjerdeplads.

Årets grandprix finder sted i Gigantium Aalborg lørdag 10. februar.

Efter at have hørt »Riot« gik Ditte Marie i studiet for at give sit bud på kompositionen.

- Det var bare et match. Jeg stod højgravid i studiet, så jeg føler, at min søn er en del af sangen, fortæller Ditte Marie, der kalder Lise Cabbles sang for en stor, stærk popsang.

Power-pige...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind