Ildsjæl fra Mødrehjælpen fik frivilligpris

Frivilligprisen går til person eller gruppe, der har ydet en ekstraordinær indsats

27. september 2021, 11.06

Helle Gade (S), formand for socialudvalget, uddelte årets frivilligpris, som i år gik til Grethe Grønborg fra Mødrehjælpen.

PRISUDDELING: Grethe Grønborg fra Mødrehjælpen i Silkeborg modtog fredag årets frivilligpris, der blev uddelt af Helle Gade, der er formand for socialudvalget.

Socialudvalget uddeler én gang årligt Frivilligprisen til en eller flere personer, organisationer eller netværk, som har ydet en særlig frivillig indsats inden for det sociale område.

- I år har vi modtaget otte indstillinger til Frivilligprisen - og det var alle otte yderst gode og kvalificerede bud på personer og organisationer, som gør noget særligt for borgere i Silkeborg med fysiske eller psykiske handicap - eller med særlige sociale problemer, sagde Helle Gade i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Det er en person, som gennem adskillige år har holdt fast i sit engagement i Mødrehjælpens bestyrelse - og samtidig støttet og hjulpet andre frivillige godt i gang.

Helle Gade - om Grethe Grønborg

Prisen gik til Grethe Grønborg, der spiller en stor rolle - både for udsatte familier i Silkeborg - men også for de ca. 40 frivillige, som hun står i spidsen for.

- Det er en person, som gennem adskillige år har holdt fast i sit engagement i Mødrehjælpens bestyrelse - og samtidig støttet og hjulpet andre frivillige godt i gang. I forbindelse med genåbning efter Covid-19 nedlukningen har hun ydet en hel særlig indsats i forhold til at understøtte de frivilliges engagement og behov - og hjælpe den enkelte frivillige i gang i Mødrehjælpens butik, lød begrundelsen fra Helle Gade.

Grethe Grønborg er næstformand i Mødrehjælpen Silkeborg og desuden butiksansvarlig for foreningens butik på Østergade.

Læs også
Lærlinge fra Silkeborg og Bjerringbro er blandt landets bedste