Silkeborg-Voel brændte straffekast efter tid

Hjemmeholdets keeper, 39-årige Sabine Englert blev afgørende, da Silkeborg-Voel tabte med et mål til Herning Ikast Håndbold

6. januar 2021, 20.10

Eira Aune scorede på tre straffekast men misbrugte det fjerde efter tidens udløb. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Der var drama til sidste sekund, da Silkeborg-Voel tabte udekampen mod Herning Ikast Håndbold med 29-28 efter 14-12 ved pausen.

Seks sekunder før tid scorede hjemmeholdet til 29-28, men i sidste sekund fik Silkeborg-Voel et straffekast, som Eira Aune misbrugte på hjemmeholdets 39-årige keeper Sabine Englert, der blev matchvinder.

Også fordi hun kort forinden havde pareret skud fra både Sofie Bæk og Annika Jakobsen ved stillingen 28-28.

Silkeborg-Voel kom ellers for at få revanche efter nederlaget i premierekampen på hele 16 mål til HIH. Desværre virkede det dog generelt som om, Silkeborg-Voel-spillerne var bange for den 39-årige rutinerede keeper i HIH-målet, for mens Anna Lillesø hamrede bolden på stolpen skød både Mathilde Kristensen og Line Skak helt forbi målet i helt frie situationer i første havleg til stor frustration for træner Jakob Andreasen.

Afbrænderne slog dog ikke hans mandskab ud, og holdet formåede flere gange at score på hurtige opløb, og da Lea Hansen smukt scorede fra fløjen til 14-12, kunne Silkeborg-Voel gå til pausen med en trods alt god fornemmelse af, at det ikke ville være umuligt at revanchere nederlaget fra premierekampen.

Hjemmeholdet var i front hele anden halvleg, indtil Silkeborg-Voel kom foran 27-28 tre minutter før tid efter en fremragende periode med fem mål i streg.

Men så trådte Sabine Englert i karakter og sikrede hjemmeholdet en kneben sejr med sine tre afgørende redninger.