Gospel-start med masser af plads

Sallvation Gospelkor rykker sine øveaftener til den store sal i Inside - så der kan være god afstand mellem sangerne

10. august 2020, 17.19

Omkring 30 sangglade kvinder og mænd er med i Sallvation Gospelkor - og i disse coronatider er der sørget for god plads mellem dem, når de øver.

HAMMEL Sallvation Gospelkor tager på mandag 17. august hul på den nye sæson.

Koret plejer at øve på Søndervangskolen, men på grund af corona-situationen har det i denne sæson flyttet sine øveaftener til den store sal i Inside.

- Her er der masser af plads, og rigelig håndsprit, så vi kan overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger, når vi synger, lyder det fra koret.

De to første øveaftener - 17. og 24. august - kan alle interesserede deltage gratis for at prøve, om gospel er noget for dem. Der er ingen krav om, at man skal kunne læse noder eller være en øvet sanger.

Sallvation Gospelkor tæller i dag omkring 30 sangglade medlemmer. Det blev startet Sall for en halv snes år siden og har gennem årene bevæget sig igennem alle genrer i gospelmusikken.

I dag står korleder Hans Ole Munkgaard i spidsen for koret, og med sine egne arrangementer har han givet koret en særlig lyd, og et repertoire der spænder fra negro spirituals over traditionel gospel til helt nye fortolkninger af gospel-musik. sinn