Præsident nr. 57 fik kæden om halsen

Et specielt klubår er afrundet i Ry Rotary Klub

14. juli 2020, 12.00

Den nye præsident 2020-21, Christian Isager Sørensen, fik overrakt kæden af den afgående, Kirsten Halskov Madsen. Foto: Jonna Grønver

PRÆSIDENTVALG: Ry Rotary Klub har fået ny præsident. Christian Isager Sørensen har overtaget den gyldne kæde efter Kirsten Halskov Madsen og vil stå i spidsen for klubben i det klubår, der begyndte. juli.

På grund af corona-krisen har Ry Rotary Klub som mange andre måttet aflyse de fysiske møder i tre måneder i foråret. I stedet har udvalg og bestyrelse holdt kontakt via videomøder. På grund af coronakrisen har klubben også valgt at aflyse bil-lotteriet i 2020, fortalte den afgående præsident på mødet sidste onsdag.

Her var der særlig hæder til to klubmedlemmer. Præsidenten tildelte Rotarys højeste anerkendelse, en Paul Harris Fellow med en safir, til klubsekretæren, forhenværende borgmester, Jonna Grønver, fordi »hun med flid, humor, vid og kærlighed har været kittet, der mere end noget andet bandt klubben sammen med uforglemmelige ugebreve, der i en corona-nedlukket verden var lyspunkter, der glædede, rørte og fornøjede os alle«.

Ligeledes fik tidligere distriktsguvernør Bjarne Lysgaard en Paul Harris Fellow med tre safirer, som anerkendelse for, at han sprang til og påtog sig opgaven som klubkasserer.

Ry Rotary klub tæller i dag 47 medlemmer fra mange forskelle erhverv. Christian Isager Sørensen, der er selvstændig erhvervsdrivende, er Ry Rotary Klubs 57. præsident. Klubben blev stiftet tilbage i 1963.