Tidligere superligaprofil træner med i SIF

Nicolaj Thomsen holder formen ved lige i Silkeborg IF, men cheftræner Kent Nielsen afviser, at der er tale om en prøvetræning

10. januar 2022, 10.24

Nicolaj Thomsen var i fire år en del af FC København, men det var i tiden i AaB, at den 28-årige midtbanespiller for alvor markerede sig i Superligaen. Foto: Rune Mathiesen/Ritzau Scanpix

FODBOLD Der er et nyt ansigt med på træningsbanen i Silkeborg IF i denne uge.

Den 28-årige midtbanespiller Nicolaj Thomsen, der i 2014 fik karrierens hidtil eneste A-landskamp, deltager fra mandag i superligaklubbens træning for at holde formen ved lige.

Nicolaj Thomsen har fået lov til at deltage af cheftræner Kent Nielsen, som han i sin tid trænede under i AaB, hvor han også fik sit gennembrud. Efterfølgende har han spillet i franske Nantes, FC København og senest i norske Vålerenga, hvor han havde et kort ophold.

SIF-træner Kent Nielsen understreger dog, at der ikke er tale om en prøvetræning.

- Nicolaj Thomsen er kontraktfri efter sit stop i Norge, og han har ønsket at indgå i vores træningsmiljø for at holde formen ved lige. Jeg kender Nicolaj som en både god fyr og god spiller, så selvfølgelig ville vi gerne imødekomme det ønske.

- Men for at komme spørgsmålene i forkøbet, så er der altså tale om en vennetjeneste og ikke en prøvetræning, siger cheftræner Kent Nielsen.

Midtbanespilleren kommer oprindeligt fra Skagen og har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i AaB, hvor han spillede 150 førsteholdskampe og scorede 19 mål.

I 2016 blev han solgt til Nantes fra den franske Ligue 1, hvor han dog ikke slog til, og året efter hentede FC København ham hjem til Danmark. Her blev det til 90 kampe på fire sæsoner.

Indlæser debat