Henrik Fjeldgaard og parkeringsvagterne

Udgivet:16. august 2022, 10.54

Læsetid:2 minutter

Foto: Martin Ballund

Af Lene Piester. Byvej 1 Bryrup

PARKERING Det er såmænd ikke med så stor forundring at man kan læse Henrik Fjeldgaards indlæg på debatsiderne i Midtjyllands Avis lørdag 13. august 2022 om »Parkeringsvagtterne fra Midtjyllands Avis«.

At Henrik Fjeldgaard angriber redaktørerne på avisen for at have forståelse for en stigning på 50 procent i parkeringsafgifterne står da redaktørerne frit for.

Vi kan da alle have en mening om det - også selvom det kan koste rosévin på terrassen - men det er da ikke avisens beslutning.

Hvad man ikke kan forstå er, at Henrik Fjeldgaard, som - såvidt jeg husker - er medlem af Socialdemokratiet og har haft sæde i regionsrådet, ikke angriber sin egen politiske organisation for at stå bag denne beslutning. I dette tilfælde er det jo en politisk beslutning, der er truffet af byrådet i Silkeborg, som nu har socialdemokratisk styre og absolut ikke en beslutning, der er truffet af redaktørerne.

Henrik Fjeldgaard er da også - om nogen - bekendt med, at der er ytringsfrihed i Danmark.

Læs også
Parkeringsvagterne fra Midtjyllands Avis Parkeringsvagterne fra Midtjyllands Avis
Læs også:
Parkeringsvagterne fra Midtjyllands Avis

Hvis man ser tilbage på det tidligere regionsråd, hvor Henrik Fjeldgaard var indvalgt, så kunne man måske se på parkeringsforholdene ved sygehuset.

Der koster det virkelig penge at parkere.

En tur på skadestuen kan godt vare et par timer på grund af ventetider og forsinkelser, og der koster det en bondegård at parkere.

Her har patienter til sygehuset ikke mulighed for at gå så langt som man skal for at nå sit behandlingssted, hvorimod man, når man skal handle i byen, som regel ikke er syg eller gangbesværet og godt kan bevæge sig - endda med hastige skridt - for at finde det rigtige tilbud.

Derimod kan Henrik Fjeldgaard have ret i, at vi skal forkæle detailhandlen i Silkeborg.

Ja, det skal vi, men der er fortalere for en hurtig togforbindelse fra Silkeborg til Aarhus.

Får man så ikke bare de kunder, der handler i detailvarebutikkerne til at tage til Aarhus og handle - for der er det i hvert fald dyrt at parkere.

Læs også
En times gratis parkering - hurra! En times gratis parkering - hurra!
Læs også:
En times gratis parkering - hurra!

Indlæser debat