Hvis Midtjyllands Avis udebliver

Udgivet:03. august 2022, 09.10

Læsetid:1 minut

Af Knud L. Thomsen. Gudenåvej 3 B Silkeborg

AVISOMDELING Så skete det igen. Ingen avis mandag. Man ringer og kommer i kø som nummer 16. Efter godt et kvarter lover den venlige dame med det stressende job, at avisen forhåbentlig kommer ved syvtiden. Men ligesom forrige onsdag kommer den slet ikke. Jeg prøvede ganske vist i tidernes morgen den digitale udgave. Men det er altså ikke en avis for os gamle. Vi læser den simpelthen ikke, måske bortset fra de mest ihærdige.

Jeg formoder, at årsagen til at vi skal undvære den - trods alle tyrkfejlene - kære avis er ustabil arbejdskraft i ferietiden. Lad os derfor håbe, at der snart kommer styr på tropperne igen.

Svar fra redaktionen

Kære Knud L. Thomsen

Som du selv nævner, er det ganske rigtigt grundet ferie, at der har været problemer med avisomdelingen. Jeg forstår godt din frustration, for selvfølgelig skal avisen leveres - hver dag! Jeg beklager, at du har måtte undvære den helt nogle dage. Jeg sender din sag videre til vores kundecenter, og så håber jeg, at dette var sidste gang, du oplevede udfordringer med at modtage avisen.

Med venlig hilsen

Mia Frost, Midtjyllands Avis

Indlæser debat