Bedre trafiksikkerhed ved Fårvang

25. maj 2021, 12.20

Foto: Steen Brogaard

TRAFIK Jeg vil gerne kvittere for det gode og konstruktive indlæg af Klaus Læborg, Fårvang, som avisen bragte i lørdags. Takket være visionære og handlekraftige investorer kan Fårvang se frem til en ny rivende positiv udvikling med markant flere arbejdspladser. Dertil kommer, at en eksisterende virksomhed Tvilum for alvor har gang i hjulene med kæmpe eksport til store dele af verden.

Jeg griber hermed bolden og vil gøre mit til, at staten yder sit bidrag til en tiltrængt styrkelse af trafiksikkerheden ved Fårvang

Kristian Pihl Lorentzen

En sådan yderst positiv udvikling hænger også uløseligt sammen med mere trafik. Dels på grund af pendlende medarbejdere, dels i form af vejgodstransport af råvarer og færdige produkter.

På denne baggrund er det meget relevant og et udtryk for rettidig omhu at få trafiksikret T-krydset A26/Egon Kristensens Allé. Eksempelvis med en intelligent lyskryds/trafikregulering, som vi har etableret ved Ans, der var en af de farlige sorte pletter på Danmarkskortet.

Læs også
Undskyld hr. borgmester kan vi tale trafik i Fårvang et øjeblik?

Jeg griber hermed bolden og vil gøre mit til, at staten yder sit bidrag til en tiltrængt styrkelse af trafiksikkerheden ved Fårvang. Lad os snarest muligt får lavet et konkret projekt i samarbejde mellem Vejdirektoratet og Silkeborg Kommune.

Indlæser debat...