Vindueskigger-stien

Udgivet:23. september 2021, 12.17

Læsetid:1 minut

Af Bente Lysgaard Mikkelsen. Emil Ernstsvej 146 Engesvang

»KOMPROMIS-STIEN« Kært barn har som bekendt mange navne, men der er nok ikke tale om et kært barn, når talen falder på den kommende meget omtalte nye sti i Engesvang.

Kommunens borgmester vil kalde den for »Kompromis-stien« - Men lur mig. I folkemunde vil den sandsynligvis blive kaldt »Vindueskigger-stien«.

At der desværre er opstået en voldsom uenighed desangående, er måske tegn på, at man ser bort fra de egentlige problemer i vores samfund
Bente Lysgaard Mikkelsen

Når talen kommer på vindueskiggere - er det vel ikke noget, der forekommer i Engesvang - eller er det?

Min mand og jeg har boet i Engesvang godt 10 år. De første år med acceptabel afstand mellem vejen (en gennemgangsvej med megen trafik samt flere tilstødende stikveje) og vores terrasse. Pludselig blev der anlagt et fortov så tæt på terrassen, så det føltes som om, forgængerne spadserede lige op ad vores terrassedør. Der er ca. 6 meter fra fortovskanten til fodtrinnet på vores dør.

Har vi oplevet vindueskiggeri - ja måske - men vi har ladet vores hæk gro så meget op, og vi har plantet buske og træer for at imødegå alt for meget kiggeri.

Så lad være med det klynkeri og se det i øjnene, at nogen er blevet snydt med hensyn til anlæggelse af en tinglyst sti, og andre nybyggere har været bekendt med det siden udstykningen.

Læs også
<span>Utilfredshed med sti ved populær sø:</span> Man kan se de beskidte kaffekopper gennem vinduerne <span>Utilfredshed med sti ved populær sø:</span> Man kan se de beskidte kaffekopper gennem vinduerne
Læs også:
Utilfredshed med sti ved populær sø: Man kan se de beskidte kaffekopper gennem vinduerne

At der desværre er opstået en voldsom uenighed desangående, er måske tegn på, at man ser bort fra de egentlige problemer i vores samfund.

Findes der vindueskiggere i Engesvang - svaret blæser i vinden.