Landbetjent løfter sløret for lotteri

Traditionen tro sørgede landbetjent Vagn for, at alt gik rigtigt til, da vindernumrene i Ry Rotarys store sommerlotteri blev udtrukket.

6. september 2019, 13.25

Vindernumrene i Rotarys sommerlotteri blev hevet op af kuverten af landbetjent Vagn Steensig og under overværelse af Leif Fritsdahl (t.v.), Ole Lucassen, Sam Eyde og Ry Rotary præsident, Kirsten Halskov Madsen.

RY Tågen hang tæt over Sdr. Ege og Knudsø, da sløret for vindernumrene i årets udgave af Ry Rotarys sommerlotteri blev løftet mandag formiddag. Her så en flok medlemmer af den 54-årige erhvervs- og velgørenhedsorganisation i Ry til, da landbetjent Vagn Steensig rev de røde stempler på kuverten fra Retten i Horsens midt over og afslørede årets 29 vindernumre. Uden at afsløre for meget, kan vi her fra avisens side indskyde, at det ikke er helt dumt, hvis du har en lodseddel fra Ry Rotary med nummer 879 hængende hjemme på opslagstavlen. Siden den lokale afdeling af Rotary fik den idé, at lave et lotteri med en bil som hovedgevinst, har foreningen gjort sig mange erfaringer. Eksempelvis er det en god idé, at være ude i god tid, hvis man vil have en moderigtig gevinst.

Hvid bil bestilt i god tid...