Tillid til ansatte eller kommunens borgere?

3. december 2021, 12.30

Foto: Martin Ballund

CORONAPAS I Avisen den 30-11 udtaler en storsmilende kommunikationschef Hans Mogensen, at Silkeborg Kommune ikke vil kontrollere 6.500 medarbejderes coronapas. Han mener, at kommunen viser tillid til medarbejderne.

Hvad vil der ske med den medarbejder, der ikke har gyldigt coronapas, når det bliver afsløret? Er det fyringsgrund? Eller kan en medarbejder blot smitte andre ansatte og de borgere, der tør møde op på kommunen uden konsekvenser for den smittebærende medarbejder?

Gad vide om kommunikationschefen også mener, at der skal vises tillid til kommunens borgere, så det ikke kun er de 6.500 ansatte, der ikke behøver at vise coronapas

Benny Jensen

Hvis jeg var medarbejder, ville jeg ikke føle mig tryg ved, at kommunen ser stort på kontrol af coronapas. Især når vi ved, at der er flere, der ikke ønsker at lade sig vaccinere.

Læs også
Kommunen viser medarbejderne tillid - tjekker ikke coronapasset
Abonnement

Gad vide om kommunikationschefen også mener, at der skal vises tillid til kommunens borgere, så det ikke kun er de 6.500 ansatte, der ikke behøver at vise coronapas. Skal vi alle i Silkeborg Kommune slet ikke vise coronapas i fremtiden? Vi har jo tillid til hinanden - eller hvad?

Indlæser debat