Silkeborg-par tager over hos Home

Ejendomsmæglerne Rikke Kirstine Sørensen og Kristian Bendsen Brusgaard gik fra kolleger til kærester og er nu nyt indehaverpar af Home i Silkeborg

14. august 2020, 05.48

37-årige Rikke Kirstine Sørensen og 32-årige Kristian Bendsen Brusgaard tager over hos Home. - Vi er et par i byen, og vi vil gerne give noget af os selv, når folk nu også lukker os ind i deres hjem, lyder det fra parret. Foto: Home

SILKEBORG Det bliver 37-årige Rikke Kirstine Sørensen og 32-årige Kristian Bendsen Brusgaard, der skal føre Home i Silkeborg videre, efter det torsdag blev officielt, at Erland Virenfeldt stopper som indehaver. Læs her

De nye indehavere bor i Alderslyst i Silkeborg og har været kolleger i Home i Østjylland i tre år. I den periode blev de kærester, og det satte skub i drømmen om at få deres eget ejendomsmæglerfirma.

- Det har været vores højeste ønske at få en mæglerforretning i Silkeborg, så vi har arbejdet på det siden efteråret 2019. Vi mener, at vi kommer med ny energi og personlighed, konstaterer Rikke Kirstine Sørensen og siger om overtagelsen:

- Det gik ret stærkt lige pludselig. Det blev en realitet, at vi skulle overtage midt i juli, siger Rikke Kirstine Sørensen.

Kristian Bendsen Brusgaard lægger ikke skjul på, at parret har store forventninger til at overtage en af Silkeborgs store ejendomsmæglere. Home har tidligere været den næststørste mægler i Silkeborg, men er senest rykket ned som nummer fire.

- Vi ser Home som en mastodont på boligmarkedet med et brand, der taler for sig selv. Så vi kommer med et mål om, at kæden skal ligge nummer et på markedet i Silkeborg, siger Kristian Bendsen Brusgaard.

- Men uden at gå på kompromis med ordentligheden, supplerer Rikke Bendsen Brusgaard, der konstaterer, at Home-forretningen ellers fortsætter uændret med de samme medarbejdere:

- Det er et erfarent team, der gør det rigtig godt, siger hun.

Home-kæden er ejet af Danske Bank, og det giver en naturlig tilstrømning af kunder.

- Vi er ejet af en engageret og 100 procent professionel organisation, og vi håber, at vi kan få endnu mere samspil med Danske Bank, siger Kristian Bendsen Brusgaard.

Han er indfødt midtjyde med opvækst på en gård med juletræsproduktion i nærheden af Brædstrup og skolegang på TH Langs Skole og på Handelsskolen i Silkeborg. Rikke Kirstine Sørensen stammer fra Hirtshals, hvor familien drev et ridecenter, men i 2016 flyttede hun til Silkeborg.

I 2019 købte parret en murermestervilla i Alderslyst, hvor de bor med deres hunde.

- Jeg har selv haft hele min barndom og opvækst i byen, så vi håber, at vi kan drage nytte af vores lokalkendskab og drage nytte af de relationer, vi har, siger Kristian Bendsen Brusgaard.

Rikke Kirstine Sørensen peger også på, at der er stort potentiale som ejendomsmægler i en by som Silkeborg.

- Det er en by i rivende udvikling, og næste etape kommer snart med området Eriksborg ved Grauballe. Det er en by i vækst, og det er samtidig en af Danmarks smukkeste byer, siger hun.

Kristian Bendsen Brusgaard er ivrig fodboldfan, så han har rejst meget til engelsk fodbold for især at følge favoritklubben Tottenham. Nu skal han i gang med at spille igen i Silkeborg.

- Det bliver nok noget seriebold, hvor der også kan plejes nogle relationer, konstaterer han.

Rikke Kirstine Sørensens store interesse er dressur, som hun især tidligere har dyrket på højt niveau.

- Jeg er stadig ude ved hesten hver dag og rider seks gange om ugen, konstaterer hun.

Som indehavere i samme forretning og par på samme adresse er der nu i endnu mindre grad skillevægge mellem arbejde og privatliv. Det giver imidlertid ikke mavekneb. Tværtimod.

- Jeg tror som sådan ikke, at vi selv ser det som decideret arbejde - det er mere en livsstil og bare en del af vores hverdag, så det lægger ikke nogen dæmper på vores liv, at vi har den her fælles interesse, siger Kristian Bendsen Brusgaard, mens han kæreste og kompagnon slår fast:

- Min hobby med hestene tager også mange timer, så vi er gode til at prioritere og være nærværende, når vi er sammen, siger Rikke Kirstine Sørensen.

Det bliver også masser af mulighed for at være sammen, når parret i morgen officielt overtager ejendomsmæglerforretningen på Vestergade i Silkeborg.