Målfest og lys-nedbrud: SIF er nummer tre i Superligaen

I en forrygende målfest vandt SIF 4-2 over AaB foran 6551 tilskuere på Jysk Park og indtager nu tredjepladsen i Superligaen

Udgivet:02. maj 2022, 20.58

Læsetid:2 minutter

Lukas Engel scorede to gange for SIF. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

FODBOLD Silkeborg IF stormer mod bronzemedaljerne i landets bedste fodboldrække efter en forrygende fodboldfest på Jysk Park mandag aften. SIF’erne vandt 4-2 over nærmeste konkurrent fra AaB og er nu to point foran aalborgenserne - og fire point foran Randers FC, der på fredag gæster Jysk Park.

SIF’erne fik også en drømmestart. Selvom lyset var gået på det meste af Jysk Park bragte Lukas Engel SIF’erne foran allerede i første minut. Mark Brink sigtede efter en fri Robert Gojani, der imidlertid lod bolden køre, fordi han stod offside. I stedet havnede den hos Lukas Engel, der sendte bolden i nettet. I første blev målet annulleret, men efter et VAR-tjek var der jubel og 1-0 på Jysk Park.

Føringen holdt i små 25 minutter, så udlignede Louka Prip til 1-1 - og halede dermed et mål ind på superliga-topscorer Nickals Helenius.

Læs også på sportsilkeborg.dk
Strømmen gik på Jysk Park under bronzebrag Strømmen gik på Jysk Park under bronzebrag
Læs også på sportsilkeborg.dk:
Strømmen gik på Jysk Park under bronzebrag

Målfesten var imidlertid langt fra forbi. Syv minutter senere hamrede Lukas Engel bolden op i målhjørnet efter en dårlig clearing i AaB-forsvaret, og efterfølgende begyndte SIF-spillet igen at flyde, og generelt var der masser af chancer i begge ender.

Desværre for SIF’erne udlignede AaB to minutter før pausen. Sebastian Jørgensen mistede bolden midt på SIF’s halvdel til Milan Markaric, der fandt Louka Prip. AaB’erens endte med sin anden scoring bolden i nettet til 2-2.

Anden halvleg blev et nyt chancehav, og allerede efter små seks minutter fandt Robert Gojani med en glimrende stíkning Nicolai Vallys, der sparkede bolden fladt i nettet ved den forreste stolpe.

Læs også på sportsilkeborg.dk
<span>Vild, historisk og sprudlende:</span> »VHS« er den farligste trio nogensinde i SIF <span>Vild, historisk og sprudlende:</span> »VHS« er den farligste trio nogensinde i SIF
Læs også på sportsilkeborg.dk:
Vild, historisk og sprudlende: »VHS« er den farligste trio nogensinde i SIF

I minutterne efter sværmede SIF om AaB-målet. Både Tobias Salquist og Sebastian Jørgensen havde store muligheder, men AaB klarede frisag i de tilfælde. Det gjorde gæsterne ikke efter små 68 minutter. Efter et godt SIF-angreb ville AaB’s Daniel Granli sparke bolden væk, men han kiksede, så den røg ind midt i feltet, hvor SIF-forsvarer Tobias Salquist sparkede bolden fladt i mål til 4-2.

Dermed blev det en ny forrygende SIF-dag. Femte sejr i træk i mesterskabsspillet, og nu venter en ny fest allerede fredag aften på Jysk Park.

Mest læste

Fodbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere