Der kom et brev fra 2.a

24 nysgerrige børn fra Sølystskolen skal besøge Midtjyllands Avis

16. november 2019, 10.02

Børnene i 2. a på Sølystskolen i Silkeborg har mange spørgsmål til, hvordan en avis bliver lavet. Det vil vi gerne hjælpe dem med at få svar på. Tegning: 2. a Sølystskolen

SILKEBORG Det sker sjældnere og sjældnere, for ingen skriver jo gammeldags breve med frimærker, stempel, afsenderadresse og hele pibetøjet længere.

Men når det sker, at man får et sødt kærestebrev, så bliver man jo blød om hjertet og kan overtales til hvad som helst.

Den anden dag landede sådan et brev i vores postkasse. Et langt, håndskrevet et af slagsen. Som om det der stod ikke var vigtigt nok, så var brevet pyntet med de fineste tegninger af blomster, prinsesser, balloner, halloween-græskar, spøgelser, isvafler med tre og hele 10 kugler i alle farver. Og et hav af røde hjerter.

Men det, der gjorde udslaget, var alligevel, at der stod »Love you« - det var præcist der, vores hjerter smeltede.

Så ...

Naturligvis må I komme på besøg, 2.a fra Sølystskolen på Gran Allé i Silkeborg!

Vi plejer ikke at have besøg af skoleklasser på den måde. Det er ikke noget, vi normalt har tid og plads til. Og da slet ikke 2. klasser, for der har I normalt travlt med at lave alle mulige andre ting end lige at besøge aviser på over 160 år.

Men I har da vist gang i noget helt vildt spændende, for I skriver, at I gerne vil vide, hvad der sker rundt om i verden. I vil gerne vide, hvordan vi vælger, hvad der skal stå i avisen. Og hvem der skriver teksterne i avisen? For I elsker bare aviser.

Det gør vi også ...

Men vi elsker også jer, fordi I elsker sådan nogen som os.

Og derfor skal I naturligvis komme og besøge os for at se, hvordan der ser ud hos os og høre noget om, hvordan avisen bliver lavet.

Hør, Nadia, Ümmügüisüm og Viktor - for det er jer, der har skrevet brevet under: Kunne I ikke lige få en voksen til at slå på tråden til mig, så vi kan aftale, hvilken dag I kan komme på besøg?

Vi glæder os allerede ...

Prinsesser og et enkelt spøgelse - eller er det måske en ugle? - er en god begyndelse, hvis man gerne vil i kontakt med sådan en som Midtjyllands Avis. Tegning: 2. a Sølystskolen