Flot blomster-hyldest til dronning Margrethe

Fine resultater i distriktsmesterskab for blomsterbinderene Nanna Tjeen Dam og Susie Frank Nørgård fra Susie Frank Blomsterdesign i Galten

18. februar 2020, 10.29

Nanna Tjeen Dam fik en 3. plads for junior/elev i distriktmesterskaberne.

MESTERSKABER: I søndags deltog Nanna Tjeen Dam fra Silkeborg og Susie Frank Nørgård fra Susie Frank Blomsterdesign i Galten i Østjysk distriktsmesterskab for moderne blomsterkunst, hvor der var udtagelse til Danmarksmesterskabet, som afholdes i august sammen med Odense Blomsterfestival.

Nanna løb med en 3. Plads for junior/elev - til trods for hun først starter sin elevtid i dag, tirsdag, hos Susie Frank.

- Jeg har været så heldig at have Nanna i virksomhedspraktik i en måned og kunne mærke hendes engagement og naturtalent for at sammensætte blomster. Derfor syntes jeg, at hun skulle prøve at deltage i dette mesterskab. Jeg er stolt af Nanna og glæder mig til at følges med hende de næste to år - spændende hvor hun kan nå hen med den start, siger Susie Frank Nørgård.

Selv fik hun en 5. plads - kun 4 point (ud af 600) fra også at blive nr. 3 - en placering hun er godt tilfreds med.

Susie Frank har deltaget i DM flere gange, ligesom hun også har deltaget i nordisk mesterskab og ved EM i 2011, hvor hun fik en 4. plads.

Søndagens opgaver var:

1) En nyfortolkning af guldaldermalernes mangfoldige blomstermalerier. Konkurrencetid: To en halv time.

2) En blomstergave der er en dronning værdig. En hyldest til dronning Margrethe i anledning af hendes 80 års fødselsdag den 16. april. Konkurrencetid: To timer. mtl

Susie Frank Nørgård fik en placering som den 5. bedste senior/udlærte i Østjylland.