DET ER DIT VALG - KV21

Skræmmende at fylde 80 år i næste valgperiode

18. oktober 2021, 13.28

ÆLDREOMRÅDET Silkeborg Byråd fik i det seneste byrådsmøde udleveret nogle statistikker over serviceudgifternes udvikling siden 2017.

Den præcise statistik over udviklingen af ældreområdet er direkte skræmmende for en som mig, der runder 80 år i næste byrådsperio- de.

... men siden er udgifterne - målt pr. person - faldet med over 10% i faste priser, det er direkte forargeligt

Jørn Würtz

Udgiften pr. +80-årige i f.eks. 2018 (budget, som blev vedtaget lige før valget i 2017) var ikke for høj, men siden er udgifterne - målt pr. person - faldet med over 10% i faste priser, det er direkte forargeligt.

FOA har jo i et åbent brev sagt det direkte, der mangler hænder og økonomi.

Mit håb er selvfølgelig, at jeg og alle mine jævnaldrende kan holde os i fysisk og psykisk form så længe som muligt, om ikke andet så til det tidspunkt i fremtiden, hvor vores byråd er lige så opmærksom på de ældres behov, som man er opmærksom på placeringen på DIs rang- liste over kommunal erhvervsvenlighed.

Ikke fordi der er noget i vejen med at være erhvervsvenlig, men erhvervsvenligheden skulle jo så også gerne medføre, at der var økonomisk råderum til at sikre alle grupper, også de ældste, som har intensivt plejebehov.

Dette kan gøres bedre.

Indlæser debat