Marie Carmen Koppel synger i Grønbæk

15. juni er der Pramdragerkoncert med en af landets store stemmer

28. maj 2021, 10.35

Marie Carmen Koppel kommer til Grønbæk Kirke.

ANS Tirsdag den 15. juni Pramdragerkoncert i Grønbæk Kirke med sangerinden Marie Carmen Koppel, der medbringer Steen Rasmussen på klaver.

Marie Carmen Koppel er en dansk soul- og gospelsangerinde. Hun er ud af en musikalsk familie og startede som 6-årig med at spille violin.

Sangen blev dog hendes levevej, og i dag er hun kendt for sin store fyldige stemme.

Som 22-årig modtog Marie Carmen Koppel legater fra Den Danske Banks Jubilæumsfond samt fra Dronning Ingrids fond, for hvilke hun rejste til New York i 2 år. Her sang hun som den første hvide og den første ikke-amerikaner i gospelkirken »Fountain Church af Christ« i Brooklyn.

Efter opholdet i New York vendte hun tilbage til Danmark og startede sin egen solokarriere. Hendes første soloalbum udkom i 1996 med titlen »Marie Carmen Koppel« og var med gospelsange lært i New York.

Herefter har hun løbende udgivet flere albums, medvirket i tv-programmer og afholdt koncerter i kirker, kulturhuse og på andre scener.

Ved Pramdragerkoncerten i Grønbæk Kirke vil programmet være en blanding af Maries egne personlige sange samt nye og gamle gospel og soul sange.

Der er 90 billetter til salg.