Mindeord: Anna var et varmt og humoristisk menneske

Udgivet:05. januar 2022, 11.15

Læsetid:1 minut

Anna Andresen, Hørbylunde, blev 90 år.

MINDEORD: På vegne af familien har Troels Witter skrevet mindeord om Anna Andresen:

Anna Andresen, Hørbylunde, er død 31. december 2021.

Hun blev født i Fabjerg ved Lemvig i 1931. Som helt ung arbejdede hun forskellige steder i Jylland som tjenestepige. I 1951 blev hun gift med Karl Andresen, og sammen købte de et landbrug i Hørbylunde Bakker ved Silkeborg.

De første år på den sandede jord i Hørbylunde var nøjsomme for det unge ægtepar, men de lykkedes gennem sparsommelighed og stor arbejdsomhed at få skabt et rentabelt landbrug med forskellige former for dyrehold. Ved siden af landbruget havde Anna en hundepension og fik derigennem mange kontakter rundt i lokalområdet. Hun arbejdede også i en årrække i køkkenet på Funder Plejehjem.

Hendes store passion var at male. Hun var i mange år med på forskellige kurser i Silkeborg og på højskoler, og hun var med på en lang række udstillinger gennem Irisgruppen i Silkeborg.

Anna var et varmt og humoristisk menneske, som altid holdt hjemmet åbent for familie, naboer og venner. Hun boede frem til sin død på gården i Hørbylunde, hvor hun passede haven og huset, indtil helbredet begyndte at svigte.

Anna Andresen efterlader sig tre børn, otte børnebørn og 13 oldebørn.