Generalforsamling i Jyske Bank er stadig på programmet

Danske Bank aflyste i går sin årlige generalforsamling. Jyske Bank har endnu ikke meldt noget ud

17. marts 2020, 08.16

Jyske Bank har programsat sin generalforsamling til på tirsdag den 24. marts. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

SILKEBORG Om en uge er der indkaldt til den årlige ordinære generalforsamling i Jyske Bank, og det er endnu uklart, om den bliver aflyst.

Midtjyllands Avis har været i kontakt med ordførende direktør Anders Dam, men han kan af hensyn til Fondsbørsen ikke kommentere på, om generalforsamlingen skal gennemføres.

Danske Bank valgte i går - dagen før afholdelsen - at udsætte bankens ordinære generalforsamling i København. Det skete efter råd fra Finanstilsynet.

Banken skriver i en meddelelse:

»Beslutningen er truffet efter anbefaling fra Finanstilsynet på grund af usikkerhed om, hvorvidt afvikling kan ske i overensstemmelse med de danske myndigheders sundheds- og sikkerhedsmæssige retningslinjer.«

Danske Bank oplyser, at der vil blive indkaldt til en ny generalforsamling senere på året.

Danske Bank sendte samtidig en fondsbørsmeddelelse med oplysning om, at banken suspenderer forventningerne til regnskabsåret 2020. »På grund af en betydelig forværring af de makroøkonomiske udsigter som følge af Covid-19 situationen forventes det, at Danske Banks finansielle resultater for 2020 vil blive negativt påvirket,« lyder det i meddelelsen.