Ny leder på Viborg Ungdomsskole

8. juli 2019, 12.00

Jens Brix Grønhøj betegnes som en værdikriger af skolechefen i Viborg Kommune.

JOBNYT: 52 årige Jens Brix Grønhøj tiltræder 1. september som leder af Viborg Ungdomsskole efter 11 år som forstander på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Han er rundet af de stærke værdier, der kendetegner efterskoleverdenen, hvor han har tilbragt de sidste 22 år. Den tidligere Kongelige Livgarder har suppleret sin ledererfaring med diplom i ledelse.

- Viborg Ungdomsskole er en veldrevet skole med mange spændende og kreative tiltag, der styrker de unges muligheder for et godt ungdomsliv og for at få en god overgang til ungdomsuddannelserne. Jeg vil, sammen med ledere, medarbejdere og elever værne om og udvikle på Viborg Ungdomsskoles DNA – Så vi bliver endnu skarpere til at understøtte de unges alsidige udvikling, siger Jens Brix Grønhøj.

- I Børn & Unge-afdelingen i Viborg Kommune er vi glade for at vi har rekrutteret en værdikriger som både kan udøve den komplekse ledelsesopgave, Viborg Ungdomsskole kræver og samtidig bidrage til det stærke sammenhold, der kendetegner skoleledergruppen i Viborg Kommune. Viborg Ungdomsskole er blandt landets bedste til at få eleverne fra 10. klasse videre i en ungdomsuddannelse. Med Jens’ skarpe blik for at alle unge skal lykkes i Viborg, er vi sikre på at fastholde successen i både 10. klasse og i alle de andre afdelinger af Viborg Ungdomsskole, siger Claus Drachmann Kaasby-Wang, der er skolechef i Viborg Kommune.