Stamkunder støtter ved at hente takeaway

Jianming Lin og Jianping Lin, der driver King Buffet-restauranterne i Silkeborg, har udviklet takeawayforretningen under corona

24. marts 2021, 10.53

24. marts er otteårsdagen for åbningen af King Buffet hjørnet af Ansvej. Her er fortsat lukket, mens det er her fra restauranten på Borgergade, at Jianping Lin og kollegerne er klar med takeaway. Foto: Jakob Munk Schmidt

SILKEBORG King Buffet-restauranterne på Ansvej og Borgergade er to af Silkeborgs velbesøgte spisesteder, og duoen bag de kinesiske restauranter, Jianming Lin og Jianping Lin, ser frem til igen at kunne modtage gæster.

- Vi glæder os meget til at åbne igen, når vi må. Takeaway er ikke jo helt det samme, siger Jian...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben